Ga je binnenkort trouwen? Dit kan je allemaal met een photobooth op jouw bruiloft

styledshootFlawlessWeddingsdoorEvertDoornFotografie116.jpg

De grote dag nadert. Wellicht heb je al besloten om van een photobooth gebruik te maken op jouw bruiloft. Goede keus! Met een photobooth kan je namelijk ontzettend veel. Kies uit één van de mooie thema's of maak hem passend aan die van jou. Weten wat je nog meer met zo een populaire photobooth op jouw bruiloft kan? Lees dan snel verder.

1. Zet de 'Classic Glam' optie in

Met de classic glam, zoals gezien bij de Kardashians, Justin Bieber en de Obama's, voegt de photobooth wat Hollywood magic aan jouw bruiloft toe. De goede belichting, de sterk reflecterende achtergrond en de DSLR-camera’s maken deze foto's zo geweldig. Het gezicht van jouw gasten ziet er vlekkeloos uit, terwijl zij poseren voor een mooie witte of marmeren achtergrond. Die staan namelijk het leukst bij de classic glam. So let’s get glamming!

11bbb (1).png

2. Gebruik de photobooth als bedankje aan jouw gasten

Een photobooth is een creatief alternatief voor het standaard bedankje. Hij is bovendien leuk voor gasten van elke leeftijd. Waarom? Terwijl iedereen gezellig aan het dansen is, duik jij, samen met jouw gasten, de photobooth in. Samen gekke bekken trekken, en lekker dol doen met de leukste GLMR-fotoprops. Die foto's bewaren jouw gasten gegarandeerd voor altijd.

Door een photobooth te huren kan je het kopen van bedankjes van jouw to-do list kruisen. Bruidsparen geven namelijk gemiddeld 2 euro per gast uit aan bedankjes. Voor 150 gasten is dat uitgerekend dus al snel 300 euro. Dus bespaar jezelf een hoop werk, lastige do-it-yourselfs of dagen zoeken naar het perfecte bedankje. Met de photobooth hebben de gasten een ontzettend leuk aandenken. Bovendien heb jij geld bespaart op prijzige, en minder betekenisvolle bedankjes!

Tahirah+Kerr.jpg

3. Maak een origineel gastenboek van de foto's

Je kunt dus alle gasten een origineel bedankje meegeven, maar dat is niet alles wat je met de foto’s van jouw photobooth doen kunt. Je kan er namelijk een superleuk en creatief gastenboek mee maken. De gasten hebben veel plezier tijdens het maken van de foto's, en jij geniet nog jaren na.

Zo kunnen de gasten hun geprinte foto’s in jouw gastenboek plakken en naast hun foto's signeren. Bovendien heb je geen zorgen meer over het gastenboek. De boothmanager attendeert namelijk alle gasten op het boek, en neem jij zo aan het eind van de avond een goedgevuld gastenboek inclusief bijbehorende opbergbox mee naar huis.

4. Krijg de photobooth cadeau van vrienden

Wil jij ontzettend graag zo een photobooth hebben? Logisch! Maar je hoeft hem wellicht niet (helemaal) zelf te bekostigen. Laat met behulp van een paar hintjes aan jouw vrienden weten dat je onze photobooth graag op jouw bruiloft hebben wilt, en wie weet. Misschien word jij voor de grote dag wel verrast door een compleet verzorgde photobooth van GLMR Photobooth Service. Een origineler huwelijksgeschenk kunnen wij niet zo snel bedenken.

Ook als vriend of vriendin kan je een heuse photobooth aan het aankomende bruidspaar cadeau doen. Verzamel een paar van je beste vrienden, en geef het bruidspaar een verrassend cadeau. Wedden dat ze die photobooth nooit meer vergeten!

IMG_8927.jpeg

5. Laat persoonlijke fotoprops maken

Als het op unieke ideeën voor jouw photobooth aankomt, is er niets zo speciaal als het toevoegen van persoonlijke props. Laat die achterhaalde plastic zonnebrillen en veren boa's liggen, en bedenk jouw eigen pakkende props. Laat ze geheel op het thema van jouw bruiloft aansluiten, of voeg er iets persoonlijks aan toe. Dat kan van alles zijn. Denk aan bloemenkronen voor jouw boho-bruiloft of vintage hoge hoed voor jouw black tie event. Niets is te gek!

Je leest het. Een photobooth op jouw bruiloft is hartstikke leuk! Ga samen met GLMR Photobooth Service op zoek naar de perfecte opties voor jouw bruiloft, en maak jouw grote dag onvergetelijk.

Vorige
Vorige

Een photobooth, de perfecte aanvulling op jouw bruiloft