Een photobooth, de perfecte aanvulling op jouw bruiloft

VickeyJasonReception075.jpg

Je gaat binnenkort trouwen. Gefeliciteerd! In de tijd van trouw-hashtags en selfies kan een photobooth niet meer op jouw bruiloft ontbreken. De photobooth verhoogt de entertainment factor, zorgt voor supermooie herinneringen en past binnen elke setting. Nog niet om? Ontdek hieronder 7 redenen waarom een photobooth de perfecte aanvulling op jouw bruiloft is.

1. Verhoog de entertainment factor

Je wilt dat jouw bruiloft voor alle bezoekers even leuk is. En natuurlijk heb je al een DJ en een open bar geregeld. Maar met dansen en drinken houd je helaas niet iedereen bezig. Dan is een photobooth de perfecte oplossing. Het biedt jouw bezoekers namelijk de mogelijkheid, om tussen de dansjes door, lekker gek te poseren voor de camera. Wij dagen je uit om niet te lachen als je grootouders poseren met een gekke snor of feestmutsje. 

2. Goede aanvulling op je fotograaf

Wij weten hoe belangrijk de aanwezigheid van een goede fotograaf op jouw bruiloft is, hij krijgt namelijk maar één keer de kans om alle mooie momenten vast te leggen. Vanaf het moment dat je naar het altaar loopt, tot de allereerste dans. En natuurlijk alle mooie momenten daarvoor en tussenin.

Maar de fotograaf heeft geen tijd om zich ook nog te focussen op tante Denise, die met elk neefje of nichtje op de foto wilt. Gelukkig kan je bij de photobooth zoveel foto’s maken als je wilt tot die ene perfecte foto ertussen zit. Wij nemen de tijd totdat de perfecte foto gemaakt is!

3. Maak eindelijk die leuke familiefoto

Met z'n allen poseren voor een familiefoto kan behoorlijk awkward zijn. Jouw zusje die haar ogen altijd dicht heeft en oom Dennis die nooit recht in de camera kijkt. Gelukkig is er niet veel awkward aan het poseren in de photobooth. Je kunt namelijk ongegeneerd gek doen. Met leuke props valt het niet meer op dat oom Dennis zijn aandacht er niet bij kan houden. En nog een voordeel, je hebt de foto meteen in handen, net als de rest van de familie. 

338383383.jpg

4. Maak wat moois van die saaie hoek

Inmiddels heb je bijna alle hoekjes in de zaal opgevuld. Een sweet table, een do-it-yourself hoekje, en nu natuurlijk ook een hoekje met de photobooth. Nu is er geen saai hoekje meer in de zaal. En zullen jouw gasten gegarandeerd niet meer uitgesproken raken over jouw knal-bruiloft. 

5. Breng mensen samen

Je hebt natuurlijk jou best gedaan om beide families op de grote dag bij elkaar te brengen. Je hebt het entertainment en de zitplaatsen zorgvuldig op de behoeften van de bezoekers afgesteld. Maar geloof ons als wij zeggen dat niets mensen samenbrengt als de rij voor de photobooth. Het is waar zijn oudtante en jouw beste vriendin van de basisschool erachter komen dat ze allebei groot fan zijn van popmuziek uit de 80's. En waardoor zij elkaar de rest van de avond opzoeken als er een nummer van Madonna afgespeeld wordt.

Schermfoto+2020-03-13+om+17.42.20.jpg

6. Deel alle foto's meteen

Het kan soms wel weken duren voordat je de trouwfoto's in handen hebt. Natuurlijk wil je niet te lang wachten met het delen van de mooie momenten. Met een photobooth heb je alle foto's meteen in handen, en kan je ze al delen, nog voordat je bruiloft voorbij is.

Met GLMR Photobooth heb je bovendien de mogelijkheid om al jouw leuke, gekke en onverwachte foto's binnen een paar seconden op sociale media te delen. Geen weken wachten dus. Binnen 24 uur staat de online fotogalerij online waar je de verzameling met alle foto’s terugvindt.

7. Creëer de mooiste herinneringen

De photobooth printjes worden door je gasten bewaard op de koelkast, op kantoor, in een fotolijstje of als achtergrond op hun telefoon. Zo worden de herinneringen aan je bruiloft continu herbeleeft door je gasten, elke keer wanneer ze de foto’s terugzien!



Vorige
Vorige

5 redenen waarom een photobooth een musthave is op jouw feest of evenement

Volgende
Volgende

Ga je binnenkort trouwen? Dit kan je allemaal met een photobooth op jouw bruiloft