5 redenen waarom een photobooth een musthave is op jouw feest of evenement

GLMR+Photobooth+Service.jpg

Photobooths zijn in! Je komt ze tegenwoordig overal tegen. De Amerikanen gingen ons al voor, en nu is ook in Nederland jouw feest of evenement alleen compleet met een photobooth. Photobooths à la Kim Kardashian, de Obama's en Justin Bieber zorgen voor een glimlach op het gezicht van jouw bezoekers. Meer weten? Dit zijn de vijf redenen waarom een photobooth een musthave is op jouw feest of evenement.

1. Bied jouw gasten extra vermaak

Vier je binnenkort jouw verjaardag, stap je in het huwelijksbootje of organiseer je een evenement? Dan werk je vast hard aan die ultieme beleving. Je weet wel, het soort evenement waar jij en jouw gasten niet over uitgesproken raken. Je hebt de perfecte locatie, een goede cateraar en een professionele fotograaf om het evenement vast te leggen. Maar wacht... en jouw gasten dan? Hoe zorg je ervoor dat zij net zulke leuke herinneringen aan het evenement overhouden?

Juist ja, met een photobooth! Terwijl jij op de dag druk bent met het regelen van alles, maken jouw gasten plezier in de photobooth. Kin omhoog, hand op je heup en smile! Met een photobooth op jouw feestje of evenement biedt je jouw gasten onvergetelijke herinneringen en iets extra's aan. En jij? Je hebt geen omkijken naar de booth, maar maak tussendoor wel even tijd vrij en hup die photobooth in... and pose, *click*!

2. Opzoek naar een leuke confidence booster?

Je kent het vast wel, je bent aanwezig op een feest waar je bijna niemand kent, je kijkt even rond en zoekt dan ongemakkelijk een plekje op. Dat wil je toch niet voor al jouw superleuke gasten? Dan is een photobooth de perfecte ijsbreker op jouw feest of evenement. Stuur al jouw gasten in de richting van de photobooth, en ze hebben gegarandeerd de tijd van hun leven. Ze zijn aan het giechelen, lachen en doen een dansje. En dat allemaal dankzij jouw leuke photobooth.

Wil je het extra leuk maken? Voeg dan een paar uitdagende props aan de photobooth toe. Het houdt jouw gasten gegarandeerd zoet en veranderd zelfs het meest grijze muisje in een heus fotomodel!

GLMR+Photobooth+Service (1).jpg

3. Foto's zijn er voor altijd

Na jouw feest of evenement heeft niemand het over dat overheerlijke viergangenmenu dat je geregeld hebt. Maar natuurlijk wel over die ontzettend leuke photobooth. Daarnaast zijn de foto's een herinnering die jouw gasten voor altijd bij zich kunnen dragen. De gekke, een beetje akward, foto's zijn gegarandeerd het onderwerp van gesprek wanneer jouw gasten anderen over jouw evenement vertellen. En... ze kunnen het bewijs ook nog eens laten zien. 

De gekke jarige in een mooie jurk, of het vrijgezelle bruidsmeisje met een "swipe right" prop, zijn allemaal herinneringen die jouw gasten niet snel kwijt willen. En het mooiste van alles: de fysieke foto’s krijgen altijd een leuk plekje thuis waardoor de herinnering van het feest of evenement altijd weer een glimlach op gezicht doet toveren.

GLMR+Photobooth+Service (2).jpg

4. Photobooths passen bij elk evenement

Een photobooth past niet bij jouw evenement? Tuurlijk wel! Of je nu gaat trouwen, een verjaardag viert, of een zakelijk evenement of een festival organiseert. Een photobooth past perfect bij ieder evenement of feest. Als je een groep mensen bij elkaar brengt, en ze graag entertainment wilt bieden, dan is een photobooth de perfecte oplossing. Bovendien kan een photobooth geheel aan jouw wensen aangepast worden met genoeg keuze uit verschillende achtergronden, waardoor het bij elk thema past. Je kunt het zo gek nog niet bedenken.  

5. Promoot jouw evenement lekker eigenwijs

Moe van de standaard promotie van jouw evenement? Dan is een photobooth een originele oplossing. De bezoekers ontvangen hun uitdraai namelijk gelijk na het maken van de foto's. Wedden dat een groot deel daarvan hun ontzettend leuke foto's heel snel op sociale media deelt! Organiseer je een zakelijk evenement of een festival? Dan zijn de vrienden en kennissen van jouw bezoekers binnen no-time op de hoogte van de photobooth en jouw evenement.


Naast de bovenstaande redenen, zijn er natuurlijk nog veel meer redenen om een photobooth op jouw evenement of feest aan te bieden. Jouw gasten zien de foto's meteen, en hoeven geen weken op de fotograaf te wachten. Je kunt alle herinneren in een paar seconden met de wereld delen en jouw feest of evenement wordt er gegarandeerd leuker van!

Met de GLMR Photobooth creëer je de ultieme ervaring voor jouw feest of evenement. Met de ingebouwde studioverlichting worden zelfs in de donkerste ruimte gezorgd voor de mooiste foto’s. Maar ook met unieke foto's, props en achtergronden onderscheiden zij zich van de rest!

Vorige
Vorige

Haal het maximale uit de photobooth met jouw beursstand met deze tips

Volgende
Volgende

Een photobooth, de perfecte aanvulling op jouw bruiloft